De Schrijfschool

CREATIEVE SCHRIJFINSPIRATIE

DE SCHRIJFSCHOOL

Wat houdt het in..


De Schrijfschool is de afgelopen vier jaar een ONLINE ontmoetingsplek geweest voor mensen die de woorden van hun hart eruit willen laten om meer rust, helderheid en inzicht in zichzelf te krijgen. Want creatief aan de slag gaan, helpt om uit je hoofd te komen en dichter bij je hart te leven. In welke situatie je ook zit, schrijven helpt je om overeind te blijven, om je verdriet te kunnen dragen, om de draken te verslaan. Maar ook om het plezier en de plannen in je hoofd vorm te geven.  Alle antwoorden liggen namelijk in jezelf, je hoeft alleen maar je pen te pakken. De Schrijfschool is toegankelijk tot 18 februari 2020. Daarna sluiten de deuren en kun je mijn inspiratie via de mail krijgen. Ik help je hier graag mee mocht je hier behoefte aan hebben. Je kunt me ook volgen via de sociale media op Life of Chrisje of een mail sturen naar info@lifeofchrisje.nl

Liefs, Christa


Over Christa..

Deze school is gestart door Christa Krommenhoek. Zij kan op een creatieve manier, kwetsbaar maar krachtig schrijven over momenten, gedachten en gevoelens. Hiermee helpt ze andere mensen die op zoek zijn naar herkenning en verbinding in de situatie waar ze zitten.

Ze inspireert en motiveert je tijdens haar schrijfdagen en haar coaching 1 op 1 om in beweging te komen naar de volgende stap en geeft je een inkijkje in je eigen hart. Vanaf 1 maart zal haar nieuwe aanbod online op de vernieuwde website staan. 

In 2017 werd haar boek "Bestemming bereikt" uitgegeven, in 2018 publiceerde ze columns in weekblad Privé en in september 2019 verscheen haar prachtige boek "De kracht van liefde!" Ontroerende woorden verpakt in universele verhalen, waar geluk, hoop en inspiratie mee doorgegeven wordt.

Christa breekt met haar woorden en ontmoetingen muurtjes af van pijn, verdriet, overleven en bouwt een brug voor liefde, geloven in jezelf, het volgen van je dromen, doorzetten en (opnieuw) genieten van de mooie dingen in het leven. Op inspirerende wijze brengt ze je in aanraking met creatief schrijven en de kracht van je eigen woorden om zo op weg te gaan, naar een leven wat bij je past. - SUZAN


Je kunt tot 18 februari, GRATIS deelnemen aan deze community. Daarna kun je inspiratie krijgen via de mail. 

Klik bovenaan op 'request to join' dan laat ik je binnen!

Vandaag is de dag, waar wacht je nog op? Leg de lat op de grond en kom binnen. 


Liefs, Christa Krommenhoek

P.S. Heb je nog vragen mail dan naar info@lifeofchrisje.nl

www.lifeofchrisje.nl

Keep Up With DE SCHRIJFSCHOOL On The Go
SMS Sent!
DE SCHRIJFSCHOOL is powered by Mighty Networks
International phone numbers may need to use a prefix. Available on iOS and Android.